Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов представи днес част

...
 Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов представи днес част
Коментари Харесай

Кметът на Плевен д-р Валентин Христов представи част от екипа си

 Кметът на Община Плевен доктор Валентин Христов показа през днешния ден част от екипа си – двама от своите заместници и новия секретар на Общината.

Маргарита Бахнева е новият заместник-кмет с сектор „ Финанси и стопанска система “, Инж. Владислав Иванов е новият заместител – кмет сектор „ Териториално развиване “, Соня Ганева е новият секретар на Община Плевен.

Г-жа Маргарита Бахнева е познато лице и потвърден експерт в работа си. Магистър е по стопанска система от Стопанската академия „ Димитър Ценов “, гр. Свищов. Периодът март 1998 год. – декември 2005 год. е шеф бранш „ Регистрация и обслужване на данъкоплатците “ в Националната организация за приходите в гр. Плевен. От 2006 година до през днешния ден Маргарита Бахнева изпълняваше длъжността шеф Дирекция „ Приходи от локални налози и такси “. Отлично работа в екип, правилна и виновна.

Инж. Владислав Иванов също е познато лице, потвърдил се в работата си през годините. Инж. Иванов е приключил Висшето строително учебно заведение в София, магистър е по строително инженерство. Настояща му служба до през днешния ден бе шеф на Дирекция „ Строителство, техническа инфраструктура и екология “ в Община Плевен, като на тази служба е от 12 години. Като подобен познава добре проблемите и работата в Общината.

Участвал е в създаването на концепции и общински капиталови стратегии в региона на строителството, техническата инфраструктура и екологията.

Има опит в управление на всички обекти от капиталовата стратегия на Община Плевен – строителство на нови здания и уреди, настоящи и съществени поправки на учебни заведения, детски градини, общински здания.

Опитът му включва и работа по съществени и настоящи поправки на уличната мрежа и Общинската пътна мрежа, както и всички общински действия по екологията – разчистване, сметосъбиране, действия по озеленяването.

„ Считам, че с поемането на този значим сектор от инж. Иванов Община Плевен ще може да продължи работата си без непотребни разтърсвания “, съобщи кметът доктор Христов. Соня Ганева е един от опитните фрагменти в локалното самоуправление. Завършила е междинното си обучение в СОУ „ Анастасия Димитрова ”, гр. Плевен. Висше обучение – ученик е на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий ”, компетентност българска лингвистика.

От 2009 година е част от екипа на Община Плевен – експерт, в следствие специалист. От м. април 2021 година до през днешния ден е шеф отдел „ Местно самоуправление ”. Млад, виновен човек, на който – уверен съм – може да се разчита в работата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР